bröllop

Bröllopsdejt

Under hösten var vi jättebra på att planera bröllopet. När december gjorde entré så tog det tvärstopp. I slutet av januari insåg vi att vi måste ta tag i det igen. Vi fixade inbjudningarna och känt oss lättade sedan tog de stopp igen men de sista två veckorna har vi känt att vi behöver få en bättre överblick. Så de två sista söndagarna så har vi haft bröllopsdejter. Lite mer romantiskt än det låter kanske men vi avsätter tid till bröllopet.

Denna vecka har mina brudtärnor styrt upp en planeringshelg. Eller ja, det var tärnan som är projektledare som styrde upp det – tack för det! Så jag tänkte vi skulle ha lite bröllopsfokus denna vecka i blogg, jag har ju inte riktigt dela med mig av processen så mycket. Det är dels för att jag själv vill landa i hur vi tänker oss. Nu är mycket spikat så nu kan jag öppna upp lite.

Till vår och min hjälp, så har vi Joahnna Kajsons bröllopsbok. Den har hjälpt oss mycket även om vi hela tiden leggat före tiden. Boken börjar med att man ska prioritera det som är viktigaste och den listan har vi ofta gått tillbaks till. Utefter den listan ska man göra en budget. Nu lever jag med en projketledare så det kankse underlättar att han regelbundet kallar till uppföljnings- och avstämningsmöte men vi har hållt oss till budgeten och när vi har ändrat så har det varit utefter prioriteringslistan. Alla kapitel i boken är uppdelade i tidspann så man vet ungefär när man ska göra vad. Vi är jättenöjda med boken och tipsar gärna om den till blivande brudpar!

För att hålla styr och komma ihåg alla mina tankar och idéer så haft jag även fått en anteckningsbok från Moleskine utav min fästman. Jag älskar Moleskines böcker och denna är en planeringsbok för bröllop. Så där i har jag allt i från gäster och adressbok till blommor och skyltar. Anteckningsboken har en vacker framsida och är indelad i bra kapitel och det är lätt att hitta i den.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.