Vilken vecka. Så glad att den är över.

Vi var ju på kickoff med jobbet flera helgen. När vi skulle flyga hem på söndag började denna segdragna vecka med ta da inställt flyg. Vi blev ombokade till ett ännu senare flyg. Även det blev inställt. Då gav vi upp och checkade in på Downtown Camper. Måndagen tillbringades på ett tåg utan bistro i sex timmar. Vi fick dock värme i vagnen de sista två timmarna.

Tisdagen gick ändå okej, bortsett från försenat tåg på vägen hem. Onsdag så låg vår server på jobbet nere i fyra timmar så vi kunde inte jobba men var alla kvar för vi visste ju inte om det skulle komma igång. Segaste dagen. Tordagen var helt okej, slutade lite tidigare så jag kunde fixa en kaka till fredagen. Eller ja, Icey bakade och jag fixade med annat. Fredagen var lite kaos. Jag var trött på snö, tog på mig min mest neoniga tröja och bestämde mig för att vara positiv. Ännu mer snö väntade vid bilen och denna gång var det slut på plats så det var en snömur vid garageuppfarten. Det tog sin tid att ta sig ur. Så vi missad vårt tåg. Sedan ställdes tåget in. Även nästa tåg blev inställt. Ja, jag kom för sent till jobbet. De resterande timmarna kändes som en evighet. Jag har hur mycket som helst att göra men ingen lust, motivation eller energi. Även den dagen tog slut.

Nu har jag fått vila, se ikapp på mina favoritserier och känner mig piggare. Vi åker ner till sommarstugan idag. Mest för att svänga förbi förrådet och ställa in lite saker. Så på söndag bör det äntligen vara ordning och reda i lägenheten.

Och snön? Well, nu är det plusgrader och regn. Med andra ord…hej istiden!

Bild från fredagens tågväntande