Jag är trött på januari. Trött på att skyffla snö varje dag, trött på att klä mig varmt (för att sedan blir supervarm inne) och jag är smått trött på mörkret. Jo, visst det är snö och det ljusnar lite men vi har haft snö sedan december och jag tycker det räcker så.

För att picka upp vardagen lite så träffade jag min kompis Super M för middag igår. Det var mysigt och härligt att bryta av vardagsrutinerna lite. Habibi är ett härligt hak med mat från mellanöstern. Vi beställer alltid mezah, massa smårätter. Apropå vardagsrutiner så måste jag bara hylla mina fina vän K som är min vardagshjälte. Inte bara har hon snällt lånat ut sin tvättmaskin i snart ett år (lite skämskudde på det) utan ibland när vi är superduper trött eller det är svinkallt ut eller tolkhalt ja, då kör hon oss till stationen när vi inte har bil. Det är förvisso på väg till jobbet men ändå, det är så snällt och uppskattat. Vi klarar oss ganska bra utan bil men ibland behöver man dom där extra 10 minutrarna och då är det så uppskattat att ha en vän som K.

Denna vecka har handlat mycket om att få klart inbjudningarna till bröllopet så vi äntligen kan skicka dom. Sedan har vi jagat textilier som ryms i vår budget och det är äntligen fixat. Så nu kan vi börja kolla på detaljer, utomhusdekoration och få ihop det praktiska. Ja, och så klädseln då. I bagatell.