En stökig bild från söndagskvällen.

Eller det är klart att det aldrig varit på tapeten att inte ha ett sovrum men efter att vi bestämt att vi ska bo kvar i vår minilya ett år till (vi gör max en flytt per år) så kände jag att vi var tvungna att göra om sovrummet.

Jag behövde ett bättre flow och mer harmoni. Sagt och gjort. Vår första lördag hemma detta år började med ett lite projekt. Vi har en super tung säng från IKEA med förvaring. Det är tre lådor på varje sida som sväljer jättemycket och som vi behöver. Så först var vi naturligtvis tvungna att mäta så att vi fortfarande kunde använda lådorna. Det gick, men kan kan inte dra ut dom helt men tillräckligt. Sedan var vi tvunga att ta loss alla lådor (inte lika lätt sagt som skrivit). Därför lyfte vi hela sängen och sedan satt i alla lådor igen. Det tog lite tid. Sisådär två timmar. Hjälte ju kanske inte att vår madrass också är ruggigt tung, Så värt det dock! Vi är super nöjda med nya sovrummet. Nu ska vi bara köpa en till garderob och en rullgardin. Det har hängt en filt i fönstret i ett år. Sovrummet är på marknivå och våra grannar i våningen under passerar lite då och då så något behövs när lamporna är på.

Resten av lördagen ägnades åt ett enormt organiseringsprojekt vilket förvisso är bland det roligaste jag vet men ändå det finns ju kanske ännu roligare saker. Detta hemmapyssel dock helt perfekt när man sparar pengar vilket februari handlar om. Det är mycket pengar som ska sparas ihop så som Happy och jag konstaterade i fredags, det bästa är att hålla sig borta från frestelser. Då passar det till och med att återupptäcka vad man har hemma.