Tjejsnack by Natalia

En del av Girlytalk

Att ta ställning

Ni har säkert sett den och hört talas om den men jag vill bara säga att jag tycker det här var bra gjort av Gillette. Att ta ställning, att vara ett varumärke som så starkt förknippas med män och säga att att män kan bättre. Eller inte bara det, män måste göra bättre. Vad tycker ni? Såg att det såklart är en massa diskussioner om att den är anti-män men som vanligt i dagens samhälle. Ska man bli hörd måste man vara extrem.

Man kan vara extrem på olika sätt och jag älskar när Sofi Fahrman ryter ifrån med brutal ärlighet. Hon gör det inte ofta men när hon gör det så är det spot on och man vet att det är genuint.

En sista extraordinär person måste ju ändå vara May, Theresa May. Som som har stått rakryggad och inte vikt sig. Det måste ju funnits massor av människor, men speciellt män som inte trodde hon skulle vara premiärminister idag. Nu kanske hon inte är det så länge till men holy crap vilken superkvinna.

1 kommentar

  1. Har de fått kritik för den här reklamfilmen? Den är ju fantastisk!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.