Vi är nio dagar in i januari, årets första månad och jag känner bara “orka”. Fokus ligger på att jobba och flytta och däremellan vila. Därtill så ligger det lite (eller rätt mycket) press på att få fram inbjudningskort, spara ihop en förmögenhet till bröllopet och komma ihåg sina vitaminer. Det kanske bara är jag men det är rätt mycket.

Hemma försöker vi hålla koll på utgifter med en app, HomeBudget men budgeten i den har inte uppdaterats sedan vi bestämde oss för att gifta oss. Och december var ju, ja som december ofta är – dyr. Så vi är helt off track På gott och ont så får Icey min lön och jag får pengarna när det behövs. Det kanske inte låter så modernt eller självständigt men det är det som funkar bäst för mig och oss. Jag har en tendens att shoppa om jag kan shoppa så jag trivs med att ha så lite som möjligt på kontot. Under 2018 så lovade jag mig själv att bli bättre på att hålla koll på min ekonomi och jag tycker jag lyckats bra. Många onödiga småskulder är borta och inte en enda påminnelse har jag fått. Målet under året är fortsätta ha bra kolla på ekonomin. Icey är ansvarig för bröllopsbudgeten och inte så nöjd med vår framfart vilket satte lite extra press på förhållandet denna vecka då han har en tendens att bara bli irriterad utan att säga något.

Sedan var det detta förbannande mörker och vitaminerna. Jag har en hel drös tabletter som jag köpt för att hjälpa min sköldkörtel. Följde denna listan och köpte det mesta när jag var i USA. Att sedan komma ihåg att ta dom är ju en helt annan grej. Helt annan. Så himla svårt. Måste verkligen bli bättre. För just denna månad behöver jag all slags styrka jag kan få. Om inte annat så att jag kan ha en tanke i huvudet åt gången.