Girlytalk

Oslo tips: Way Down South

Idag var en lång måndag på jobbet som krävde mycket tålamod och fokus. Jag var helt slut efter mitt möte på morgonen där det skulle konfronteras och dramat skulle redas ut. Det gick bra men det är så tär på krafterna sådant där och när mötet var slut släppte två dagars spänningar.

Efter mötet var jag inte på humör att åka hem. Jag ville bara gå ut och äta och snacka. Så jag drog med mig en dunderförkyld fästman och gjorde precis det.

Vi gick till Way Down Under för äkta comfort food. Till skillnad från alla andra så kallade amerikanskas restauranter så var den här äkta. Och så himla god mat. Min favorit var Southern Fried Chicken och majsen. Yummy!

Ett hett tips till alla comfort food älskare i Oslo. Kommer man innan 18 finns det dessutom Early Bird erbjudanden. Och kom i tid för det finns inte många platser och man kan inte boka bord.

* * * * *

Way Down Under
Thorvald Meyers gate 47
0555 Oslo

www.waydownsouth.no

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.