Tjejsnack by Natalia

En del av Girlytalk

Götlaborg!

Sitter på bussen med min nära vän M och vi är på väg till Göteborg. Där väntar bästis Happy på oss. Vi ska ha tjejhelg med julpyssel och skönt häng.

Jag är äntligen frisk. Lite hosta och väldigt täppt näsa kvar bara. Visade mig på jobbet igår och i torsdag. Det var lite drama där igår. Eller drama och drama… kontorspolitik. Insåg fort hur lite jag orkar med sådant nuförtiden. Det och falska människor. Falska människor är bland det värsta jag vet. Får typ eksem av dom.

Nu ska jag sova lite och verkligen njuta av helgen!

1 kommentar

  1. Så mysigt att få rå om er!!! Saknar dig ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.