Japp, jag är förkyld. Jag har varit hemma sedan i fredags lunch och har inte mått så vidare bra. Kände ganska tidigt på måndagen att jag inte skulle vara frisk tills idag så jag gick till läkaren. Han skrev ut ett läkarintyg för hela veckan. Jag skulle nog kunna gå till jobbet imorgon men får sådan huvudvärk kring eftermiddagen så jag har bestämt att ta det lugnt en extra dag. Så på torsdag återvänder jag. Det är egentligen väldigt otypiskt mig men min chef sa “stressa inte” och det ligger något i det. Lika bra att ta en dag och slippa envis hosta i två månader för att man inte tillfrisknade ordentligt. 

Vad har jag gjort sedan fredags? Well, bortsett från ett möte från där vi ska ha vårt bröllop (herregud, minns knappt något från det mötet) så har jag sett på hela säsong tre av Greenleaf. Fortfarande helt fascinerande. Ni hittar den på Netflix!