Japp, jag Ă€r förkyld. Jag har varit hemma sedan i fredags lunch och har inte mĂ„tt sĂ„ vidare bra. KĂ€nde ganska tidigt pĂ„ mĂ„ndagen att jag inte skulle vara frisk tills idag sĂ„ jag gick till lĂ€karen. Han skrev ut ett lĂ€karintyg för hela veckan. Jag skulle nog kunna gĂ„ till jobbet imorgon men fĂ„r sĂ„dan huvudvĂ€rk kring eftermiddagen sĂ„ jag har bestĂ€mt att ta det lugnt en extra dag. SĂ„ pĂ„ torsdag Ă„tervĂ€nder jag. Det Ă€r egentligen vĂ€ldigt otypiskt mig men min chef sa “stressa inte” och det ligger nĂ„got i det. Lika bra att ta en dag och slippa envis hosta i tvĂ„ mĂ„nader för att man inte tillfrisknade ordentligt. 

Vad har jag gjort sedan fredags? Well, bortsett frÄn ett möte frÄn dÀr vi ska ha vÄrt bröllop (herregud, minns knappt nÄgot frÄn det mötet) sÄ har jag sett pÄ hela sÀsong tre av Greenleaf. Fortfarande helt fascinerande. Ni hittar den pÄ Netflix!