Tjejsnack by Natalia

En del av Girlytalk

Ringen

Har vi pratat om ringen? Min förlovningsring alltså? Herregud vilken vel det var. När Icey friade så hade han inte en ring men en ganska klar bild över vad för ring han ville ge. Sedan lade jag mig i vilket är sjukt oromantiskt men ibland måste man faktiskt även tänka på det praktiska och det faktum att jag förhoppningsvis ska bära denna ring resten av mitt liv. Det var Icey helt med på också att han ville jag skulle tycka om ringen och vilja bära den alltid.

För mig är symbolik viktigt och allra helst ville jag ha en ring med någon symbolik. Dessutom har jag vetat hela tiden vilken vigselring jag skulle vilja ha. Ringen är smal i tre sorters guld där varje färg står för något och görs av ett märke som är väldigt speciellt för mig. Förlovningsring har jag aldrig funderat så mycket på men när frågan väl var ställd och jag sa ja så blev det en besatthet. Helt plötsligt skulle jag hitta en ring som skulle matcha min vigselring. Pushade länge Icey för att våga fråga min mamma om en ring som vi kunde göra om men det ville han inte. Inte heller ville han att jag bara skulle ha en ring utan det var viktigt för honom att jag hade en ring som var en present från honom. Något helt nytt. 

Mitt främsta krav var att det är var en ring jag inte behövde ta av mig hela tiden utan en som kunde sitta på fingret i tid och otid. Jag tittade läääänge läääänge på Knot-ringen från Engelbreckt och bestämde mig för att jo, den skulle jag vilja ha. I vitt guld och mellan storleken. Vi var nog båda nöjda när jag hade bestämt mig men så provade jag den och insåg snabbt att den inte passade med en vigselring. Efter det så sa jag till Icey att han fick bestämma. Min krav sjuk till vitt guld och om det var diameter involverade så ville jag att de skulle vara non-conflict certiferade. 

Han visste redan mer eller mindre vad han ville ge för ring. Han ville ge en ring som påminde om vår non-commitment ring. Han velade säkert också ett tag men det slutade med denna. Nu gillar jag den men i början gillade jag inte fästet men jag tittar alltid på den och ler. 

3 kommentarer

  1. Jag tycker den är jättefin!! En riktig vill ha ring, lagom stor, blingig men ändå diskret.

  2. Jättefin! ?

  3. Så vacker! Prinsessig ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.