För några veckor sedan var jag på dop för min guddotter. Min andra guddotter faktiskt. Till min första guddotter köpte jag en lampa som hon kunde ha i många många år. Och till den senaste guddottern ville också köpa något som hon kunde ha nu men också många år framöver. Således faller smycken bort och gosedjur är det alltid någon annan som ger så det föll sig ganska naturligt att köpa en lampa även denna gång. Jag gillar också lampor och gillar även nattlampor så det blev en lampa och klassikern.

Vi valde till slut att köpa Miffy lampan. Miffy, den lilla kaninen som jag hade överallt på 80-talet. Min sambo var helt obekant med den och jag vet andra som inte känner till den så Miffy kanske bara var stor i England där jag bodde. Världens sötaste och än så länge en inte så exponerat figur. 

Vi köpte lampan på Jollyroom. Första gången jag handlar där men jäklar vad snabba dom var. Föräldrarna blev överlyckliga och jag hoppas min lilla guddotter gillar både att ha en lampa och kommer tycker om lampan när hon blir lite lite äldre. Fick en bild häromdagen och jo visst passar den fint i henne rum.