Vardagen

Oj det blev söndag

Vi befinner hos på västkusten. Ett krispigt och kallt västkusten. Strålande fint, såklart.

Känner mig lite ledsen över att det redan är söndag. Känns som det var torsdag kväll och afterwork igår. Själv lämnade jag baren först och drack endast två glas vin och en shot. När jag kom till jobbet dagen efter insåg jag att andra stannade sent och drack fler än en shot. Det var en tyst fredag.

Vi kom ner till sommarstugan vid 19 och hade bubbel och ost till middag. För det är vår grej och denna helg är det två år sedan vi träffades.

På lördag åkte vi bägge till Happy för att se hur hennes renoveringen har gått. Så himla fint har hon gjort det. Vägen till hennes nya hem blev lite onödigt krånglig och dyr då däcken på bilen gick sönder. Så det blev en lång dag som slutade med första snön i Göteborg.

Idag ska jag ta bussen hem medan Icy stannar och ska fixa däcken. Jag vill egentligen stanna med honom men har ett möte på måndag som jag måste hem till. Min fina sambo har känt sig lite nere den här veckan. Det är första gången jag ser honom så. Jag tror han saknar sina kompisar och sin familj. Jag vet hur det kan vara så jag blir ledsen när han känner så.

Men nu ska vi maxa söndagen men slappis mys innan jag måste åka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.