Vi visste att vi ville få iväg korten så fort som möjligt så att helgen bokas in av alla. Speciellt eftersom vi har många långväga gäster. Vi ville också få iväg det för att köpa oss lite tid innan vi är tvungna att skicka inbjudningskort. För mig var det också viktigt att få iväg korten tidigt så att mina vänner fick ett kort innan dom hörde det på annat håll. Vad vi inte visste eller vet är vilket tema vi vill ha på bröllopet. För mig var det då viktigt att Save the Date korten var neutrala. Inte för mycket färg, inte för mycket detaljer utan något enkelt. Nedan är några av de alternativ vi tittade på.

Bild från www.etsy.com/shop/GreenBeltFarm

Då min fästman tycker mycket om att läsa så gillade han dessa väldigt mycket.

Bild från www.etsy.com/shop/AmazingWoodCraft

Dessa gillade jag jättemycket. Precis som med bokmärket gillar jag att datumkorten kan användas till något annat. Att det inte bara är kort som slängs. Inte för att jag någonsin skulle slänga ett kort men det finns ju de som gör.

Bild från www.etsy.com/shop/ScottiClineDesigns

I slutändan blev det ändå just ett kort. Dels av kunna skicka iväg det så fort som möjligt, dels för att hålla nere kostnaden så vi kan lägga lite mer på inbjudningarna. Save the date kortet ovan var vår inspiration. Allergisk mot vitt som jag är så blev våra mörkare fast ändå med en kart i bakgrunden. Vi tryckte de sedan på ett lokalt tryckeri och köpte mörk blåa kuvert som vi skickade dom i. Vi är båda väldigt nöjda med hur de blev. Ni får en liten tjuvkik här. Det där hjärtat dividerade om. Jag ville inte ha det med vår kompis som hjälpte oss med korten tyckte det var fint och Icey ville väldigt gärna ha det så gav mig och hjärtat fick återinföras på kortet.