Vardagen

Urtömd

I säkert en månad har det varit väldigt intensivt på jobbet. Det är mycket att ta in, mycket ansvar och viktigt att det blir rätt. Det kräver alltså 120% koncentration av mig. Och jag hinner inte alltid med så det blir en hel del sena kvällar. Helgerna ägnas som bekant inte till återhämtning utan mest till resor eller annat kul. På många sätt superhärligt med ansvar och mycket att göra men nu har min kropp börjat säga ifrån.

Jag har jobbat väldigt mycket förut men aldrig så här med med något jag inte riktigt behärskar. Det tar på krafterna. De senaste tre veckorna har varit helt hysteriska. I söndags när vi egentligen skulle på spa så var jag sängliggandes med migrän. I måndags kom halsont och igår somnade jag 20:00 och vaknade 7 på morgonen. Idag gick jag hem tidigt från jobbet för jag mådde inte bra, somnade med en svidande hals och huvudvärk. Nu hämtar taxin oss om 6 timmar och jag är lite småstressad över att jag ligger efter och kan därför inte kan somna. Alltså, sambon har varit sjuk två gånger, halva kontoret är och har varit förkylt så det är väl inte så himla märkligt att jag håller på att bli det. Jag vill bara att det ska bryta ut så jag kan ha det gjort. För att vara tillräckligt frisk för att gå till jobbet med såpass sjuk att funnits kan tänka ordentligt är bara frustrerande.

Jag hoppas klara mig veckan ut så jag kan sy ihop säcken/säckarna. Sedan kan viruset gärna däcka mig. Och snart, snart, har jag nog koll på läget lite ner också.

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.