Jo men visst, denna vecka åker vi igen. Denna gång på semester i Spanien. Ska bli himla skönt även om jag inte kan hjälpa att känna att vi alltid är på språng. Att det alltid står något litet ouppackat. Så även om helgen varit magiskt fin så känns det liiiite sent att åka iväg igen. Men nu har vi varit här i 14 dagar och åker om 3 så det blir ett nytt Norge rekord för oss. Det är alltså det längsta vi varit hemma sedan vi flyttade i slutet av mars.

Annars är jag ganska pepp på veckan. Ska in till stan idag och strosa lite och imorgon väntar middag ute med en god vän. Vi ska prata spännande födelsedagsplaner och äta mexikanskt. En bättre onsdag. På torsdag ska det städas och sedan har både Icey och jag möte på kvällen och sedan på fredag åker vi (utan datorer för att ta ledigt helt). Jag har faktiskt redan börjat packat. Mest av logistiska skäl då vinter/vår kläder måste ner i en vakuumpåse och sommarkläder måste upp. Problemet är bara att den beställda dammsugaren är på vift.  Borttappad i något leveranskaos.

Tänkte dela med mig av lite somriga skönhetstips lite senare.