Hej och hå vilken värme som kom. Super härlig ute på kusten nära havet och lite bris, lite mindre härlig i en instängd lägenhet. Så eftermiddagens regn utanför är välkommen. De tokvarma dagarna har mest tillbringats på internet surfandes efter utemöbler. Dom som inte kostar en förmögenhet, dom som med andra ord inte finns. Hur är det ens möjligt att utemöbler kostar så mycket? Helt sinnesjukt. Ja, jag får värmeslag över priserna idag. Gör shopping ganska mycket tråkigare tycker jag, Eller väldigt mycket tråkigare faktiskt. Hissardiner till fönstren på varmaste sidan har vi dock klickat hem. Tack för schyssta rabattkoder!

Bild: ellos.se

Till våra två köksfönster valde vi skära liftgardiner från Ellos och till tv-rummet som ligger väg i väg med köket valde vi en liftgardin i sammet från Jotex (som just nu har 50% rabatt i fall man är förstagångskund).

Jag har alltid älskat sammet och är så glad att det finns lättillgängligt just denna trendomgång.