Tankar

Kanske ska jag bara vara

Ännu en natt med en miljard tankar. Denna gång om allt och inget. Alltså, jag tror väl inte så mycket på yin och yang, fung shui och tycker väl i största allmänhet att balans är något överskattat (och ouppnåeligt). Med det sagt så är kaos i rum och själ inte någon höjdare det heller. Jag landar inte. Landar varken hemma eller i mig själv. Det, livet, känns obekvämt. Som fantastiska kläder som inte passar, som en stickig tröja man fick av någon man älskar, som snygga skor som sker skoskav. Allt ska vara så bra men sitter så dåligt just nu. Utan kanske just kläderna. De skulle kunna sitta bättre förvisso men a) det är bara jag som kan göra något åt det och b) livet blir inte bättre för att jag stressar om det och c) det spelar ingen roll hur snyggt det sitter, känner jag mig inte bra så ser jag inte bra ut.

Kom hem igår och kände direkt att det inte klickar mellan mig och hemmet. Det är oharmoniskt och opersonligt. Nu har nästan varenda väg en tavla så lite färg på väggarna finns. Ändå klickar det inte. Hittar ingen ro. Varken hemma eller i själen. Jag är rastlös men trött. Det blir inga fler inköp nu förutom gardiner. Jag tror bara det finns en lösning. Kanske ska jag bara vara hemma? Hålla mig hemma. Bo in mig. Känna mig hemma. Fylla hemmet med kärlek och inte prylar. Lite så. Vad tror ni om det?

2 kommentarer

  • Happy

    Jag säger att det är en bra idé 🙂
    Kanske med tiden så klickar bi, skaver bort hörnen och det alltför stickiga, tills dess kanske försöka landa bara?

  • Alex

    Det är ju ett nytt land, en ny stad, en ny lägenhet som ör er och inte bara iceys… klart det tar lite tid. Hoppas du hittar hemkänslan snart ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.