Jag nÄs av nyheten av att Lill-Babs dött. En av mina stora idoler. Har skrivit det innan men jag tycker hon var sÄ cool. Nu kÀnde jag henne inte och har aldrig trÀffat henne men hon verkade alltid sÄ glad och aldrig bitter. Klok, ödmjuk, kÀrleksfull och stolt. NÀr jag var yngre, sisÄdÀr 11, brukade jag nynna pÄ lÄtar som Leva livet och Tuff brud. TvÄ lÄtar som lÀrt mig mycket om livet faktiskt. TvÄ lÄtar som Àr lite det jag vill vara. TvÄ sÄnger som boostade mitt sjÀlvförtroende. Lill-Babs visade mig att man fÄr vara kaxig som tjej, man fÄr göra som man vill och man fÄr vara söt och tuff samtidigt. Leva livet Àr en sÄdan dÀr lÄt jag ofta lyssnar pÄ. Den hjÀlper mig ofta nÀr jag beter mig mesigt.

Jag Àlskade allt med Lill-Babs och jag ogillar sÄ himla mycket att hon nu Àr borta. Ju Àldre jag blir desto sÀmre hanterar jag döden mÀrker jag. Tycker det Àr olustigt och jag blir rÀdd pÄ ett att jag inte blev förr. Och nu Àr Lill-Babs borta. Sverige blev lite kallare idag.