Vardagen

Helgen som gick

I fredags var lägenheten officiellt nerpackad. Det finns mycket fortfarande en del saker kvar i lägenheten så som en massa kökssaker och nästan alla möbler. Det ska dock övertas av våra hyresgäster som ville köpa loss allt för en mindre förmögenhet. Mycket mer än jag hade betalt för det. Hur som helst, skönt att allt vi ska ha med oss är nerpackat nu. Nu ska vi bara sammanställa allt i listor så att pallen kan passera tullarna.

I lördags så tog vi ledigt. Hyrde en bil, åkte till återvinningen och sedan brunchade vi. Ligger efter med en massa restaurangtips men det kommer, håll ut! Sedan gick vi på lite DesignMarch utställningar och strosade på stan. Jag blev lite rörd av det var vår sista helg. Har ni följt mig länge vet ni att jag har riktigt svårt för avsked, detta trots att det är något jag gjort kontinuerligt hela mitt liv genom diverse flyttar. Under lördagens strapats gick vi äntligen in i Röda Korets butik precis vid Skólavörðustígur. Vilket litet paradis! Där fanns en massa fina märkeskläder och accessoarer till riktiga fyndpriser. Hittade superfina Burberry kappor som tyvärr inte var i min storlek. När jag står och kikar på dom så ser jag den perfekta bruna väskan med lång axelrem. Det visar sig vara en Michael Kors och jag funderar fram och tillbaks om jag ska slå till på goding för 500kr. Jag är lite principfast och Michael Kors är inte ett märke jag gillar men just denna gång gillade jag formen, utseenden och materialet på väskan. Har velat ha en saddle bag länge men inte hittat någon fin. Den skriker inte Michael Kors och man kan ta bort MK nyckelringen som sitter på. Så Icey köpte den åt mig till slut, som tack för allt packande jag gjort de senaste 100 åren. Efter vår lilla promenad på stan så begav vi oss till ett SPA på World Class. En massa olika bastu, duschar och ett härligt avslappningsrum. Ändå var det kanske de vanliga varma källorna utomhus som jag diggade mest. Det är så skönt när det är kallt i luften men varmt i poolen. Älskar det!

Igår städade vi, tittade ikapp på Mästarnas Mästare och så konstaterade vi att tidigt torsdag åker vi. Idag ska jag börja planera lite kalas och börja med den där sammanställning av packningen. Ikväll ska jag se på hockey och så kommer några av Iceys kompisar förbi för att hämta lite överblivna alkoholflaskor som vi inte orkar packa ner och deklarera i tullen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.