Veckans mest besökta hemsida: www.ellos.se i jakt på en vacker stol som verkar vara slutsåld.

Veckans läsning: Lite smarta kärlekstips för miljön av Husligheter.

Veckans recept: Icey gör ofta frukost till mig och nu har vardagens overnight oats bytts ut mot chiapudding enligt Elsas recept.

Veckans låt: Pepplåten This is me från vad som verkar vara årets mest färgsprakande film, The Greatest Showman.

Veckans vill ha: Som Kicks medlem får man just nu 20% med koden SIMBA (giltig till 20 februari) och jag passar på att klicka hem en ny doft till badrummet. Just till det rummet brukar jag alltid köpa lite billigare dofter. Lite läskigt att klicka hem en doft man inte riktigt minns men har än inte stött på en Rituals doft jag inte gillar. Fast det lockade allt att klicka på säkra kort men jag måste våga lite mer i livet haha.

 

Bild: Kicks.se

Bild: Kicks.se

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave