Vardagen

Från 6000 till 0

Ursäkta den plötsliga tystnaden. Det blev en sen natt på fredagen när jag satt upp för att kolla finalen som Juniorkronorna spelade. Vi sov sedan länge sedan. Jag ägnade hela gårdagen med att jobba med ett av mina mål för 2018; att få kontroll över min inbox. Den har sedan hösten 2016 helt spårat ur i samband med att jag haft för många mailkonton att ha uppsikt över. Så när antal oläst mail närmade sig 7000 så bestämde jag mig för att ta tag i det. Det tar sin lilla tid. Under tider har Icey börjat kontakta potentiella hyresvärdar. Så vi är väl lite halvt i fas nu.

På kvällen fastande vi framför en sådan bra, genialisk och vidrig thriller. Inte för att den är blodig eller så men den gör exakt det thrillers ska göra, får en att hålla för öronen, gömma sig under filten och bita lite på naglarna. Klockan bara rann iväg så vi har inte sett klart hela. Jag hade gärna suttit uppe hela natten för att se klart serien men en av oss föredrar sömn. Och ja, vi är ett sådant där patetiskt par som gillar att gå och lägga oss samtidigt. Ska se klart den idag och är den bra så kommer tips imorgon.

Gårdagens höjdpunkt var annars att det var sista dagen det är lagligt att skjuta fyrverkeri. Herregud, Island och fyrverkeri. Inte klokt, onyttigt, vansinnigt. Inte undra på att landet gick i konkurs. Nyårsafton var helt hysteriskt, har aldrig sett så mycket och stora fyrverkeri.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.