Livet,  Vardagen

Redo

Började dagen hos naprapaten. Smärtsamt precis som sist. Idag knäcktes det också. Nålarna var tillbaks också. Fler och mer smärtsamma än sist. Bad naprapaten ta kort och det var nog dumt. Jag är inte förtjust i nålar och de där ser läskiga ut. Smärtan hänger kvar hela dagen så jag är rätt matt trots att klockan bara är 10 på kvällen. Blåmärken har jag och order om att koppla av snart.

Under dagen har jag mest suttit vid skrivbordet och försökt få ihop de sista sammanställningarna inför helgen. Sista minuten ändringar hit och dit och jag har haft några sammanbrott längst vägen.Mellan all stress så tar jag någon minut här och där och tänker på att jag känner mig så redo att lämna allt bakom mig. På måndag åker jag till Island och även om det är mycket att fixa tills dess så känns det helt rätt. När vi var i Rotterdam så hade Icey ett möte med sin chef som gav klartecken för en flytt till Oslo. Chefen hade helst velat Rotterdam och de misstänkte vi så jag hade sagt okej till det också men nu gick Oslo igenom och vi är båda väldigt glada för det. Tanken är att vi ska flytta till våren. I februari tror Icey men jag tror mars är mer rimligt. Tills dess så ska jag bo på en ö. Den senaste veckan har det känts lite jobbigt men nu kännes det bra. Känner mig så redo för något nytt. För något glatt, positivt och fyllt med kärlek.

0

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.