Tjejsnack by Natalia

En del av Girlytalk

Representation

Jag är på konferens i Danmark och inspireras, kommer med input och framförallt representerar.

Resan var planerad sedan länge men hjärtat och hjärnan är helt frånvarande och jag tycker det är rätt tufft. Egentligen vill jag vila och vara själv med mina tankar. Men det går inte. Istället ska jag le, vara alert, galet social och trevlig. När en nybliven mamma idag frågade mig om jag hade barn så brast det nästan för mig. Lustigt ändå. Barn har aldrig varit en känslig, stor och inte heller en aktuell eller pressande fråga för mig men sörjer jag graviditet. Att det blev så dumt.

Ska sova nu. Rekordtidigt för att vara mig men mitt känslotillstånd blir inte bättre av den ökända sömnbristen som finns på dessa konferenser. Ska smita iväg på en promenad imorgon med. 30 minuter med bara tystnad. Havet, vågorna och tystnaden.

2 kommentarer

 1. En som också gjort abort

  7 oktober, 2017 at 09:18

  Kram. Det här är så känsligt att skriva om, svårt att ge råd i denna situation. Men jag vet många som blivit gravida vid “fel” tillfälle och gjort abort och sedan har längtan blivit dubbelt så stark. Kanske hittar ni snart ert rätta tillfälle. Ta hand om dig nu.

  • natalia

   7 oktober, 2017 at 09:30

   Tack för en fin kommentar 💛 Känns tryggt att veta att man inte är ensam om känslorna och tankarna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.