TV

Chesapeake Shores

Alex tipsar om den faktiskt helt katastofala Netflix serien Friends from College. Så jag passar på att tipsa om en perfekt helg serie. Söndagsmyset själv. Chesapeake Shores. Det handlar om en småstadsfamilj som återförenas i just småstaden där de kommer ifrån. Det är familjetjafs, komplicerade förhållanden, romantik, barndomar, svartsjukare, sorg, glädje, syskonkärlek, syskonskiljaktigheter… ja, allt möjligt. Inte minst irländsk charm. Och det är väldigt amerikanskt. Det har man dock överseende med för att serien är så himla lättsam. Man fastnar lite trots inga tydliga cliffhangers. Nya avsnitt släpps varje fredag men det finns en del att ta sig igenom först.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.