Tjejsnack by Natalia

En del av Girlytalk

De nätta armbanden

Armband är min grej. Armband och örhängen. Kan inte få nog. Alex frågade häromdagen om jag hade några tips på nätta armband som inte kostar mer än 1000kr. Så Alex, här kommer mina tips!

Först ut ett nätt men ändå blingigt armband från Caroline Svedbom.

 

Min favorit Sophie gör många fina nätta armband men om jag bara fick välja ett skulle jag välja det graverade hjärtat (kanske för att jag redan har så många andra).

 

En relativ ny favorit är Jane Koening. Väldigt fina smycken. Kanske speciellt halsband men jag gillar även armbanden. Enkelheten tilltalar mig. Alla armbanden är silver men det finns fyra olika nyanser att välja mellan.

 

Oklart om detta armband klassas som nätt men i mina mått mätt så gör den det. Rock by Sweden är också en favorit men främst på örhängen. Detta armband var ju dock vrålsnyggt!

 

Jag fick ett armband av en vän som hade stjärnor. Jag älskade det. Lite för mycket kanske eftersom jag aldrig tog av mig det. Nu är det lite missfärgat och river upp strumpbyxor eftersom låset är lite vingligt men vad gör det, jag älskar det forfarande. Stjärnarmband för riktiga stjärnor går alltid hem. Detta från Tad & Toy är min favorit.

 

Som kanske syns gillar jag armband med symbolik. Knuten är en fin sådan. Sophie by Sophie har en men Alex sa inte över 1000 så därför får denna bli mitt sista tips.

1 kommentar

  1. Älskar alla! Eller ja inte det med dödskallen för det är absolut inte min stil men det visste du ju!

    Jag har ju haft problem med Sophie by Sophie, köpt två armband som varit i dålig kvalité och fick tjata mig till pengarna tillbaka. Annars har de många fina, nätta, armband.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.