Vardagen

Slutspurt och konkreta drömmar

Det är tre dagar kvar av året och i sedvanlig ordning har jag skjutit på alla måsten till absolut sista minuten. Nu har jag en dag på mig att få ihop två texter och en krönika. Och en ansökan. Och lite annat admin. Hoppas jag inte glömt bort att skriva ner något på listan. I så fall är det kört. Jag har börjat kladda lite i min nya kalender. Älskar känslan av att skriva ner viktiga datum i en tom kalender. Älskar tomma, omålade och kalenderdagar som visar på alla möjligheter i världen. Jag skulle aldrig kunna ha en digital kalender. I år har jag haft en papperskalender och en digital kalender som varit tillgänglig för mina kollegor. Helt enkelt för att de lätt ska kunna boka möten med mig samt se all tid jag lägger ner på mitt engagemang. Det har faktisk funkat smidigare än jag trodde men jag kan inte tänka mig att överge min papperskalender. Det är något alldeles speciellt med en kalender man kan klottra och skriva i.

I mina små kaffestunder (läs prokastineringsstunder) så fyller jag i min årliga Year Compass. Jag gillar att stänga och jag gillar att drömma. 2017 är året med konkreta drömmar. Tydliga mål och en klar bild.

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.