Vardagen

Tröttistorsdag

Igår var världens längsta dag. Inte mätt i jobbighet utan mätt i timmar. Den började klockan 04.45 med en körnign till flygplatsen, fortsatte med träning, jobb, afterwork och kvällsmöte. En halvtimma innan jobbmötet så somnade jag säkert fyra gånger.

När mötet var slut så var jag inte alls lika trött. Eller så var jag övertrött och därmed även överkänslig. Jag blev ledsen och orolig. Det ska kanske tilläggas här att jag i förrgår fick nog av Miss M och alla knepig gråzoner så då sa jag vad jag stundtals velat säga i veckor nämligen, fuck off. Otroligt skönt att få säga det faktiskt. Sedan dess har jag inte hört av mig. Men ni vet dom där 300kg som hon lyfte från mina axlar? Dom var tillbaks på 30 sekunder inom de där orden. Så igår när övertröttheten var ett faktum så ville jag bara sova men var alldeles för orolig för att somna. I några dagar har jag tänkt på de där allergitabletterna jag fick när jag var deprimerad efter separation från mitt ex. De ska göra dig trött och lugnare och igår orkade jag inte bråka med mig själv och tog två. Anledning till varför jag inte tagit dom tidigare är för att de avnubbar känslorna men du känner dom fortfarande. Jag tycker det är en ganska vidrig känsla men man blir också slöare. Mardrömsscenario är att man inte blir tröttare och bara ligger vaken och halvkänner allt.

Nu fick jag en god natts sömn och jag måste toksovit. Solen skinner och jag känner mig ganska pepp på fredagen faktiskt. Men nu måste jag kila!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.