Tjejer,  Vänner

Fredagsmyset

IMG_8884

Jag har alltså inte bloggat sedan i tisdags. Känns som igår men så är det nuförtiden, mina dagar försvinner.

Igår hade jag den bästa fredagen på hur länge som helst. Två av mina närmaste vänner och två av mina största supportrar och stöttepelare, en soffa, tacogratäng, lite bubbel, kladdkaka och roliga, ärliga, galna uppriktiga samtal. Sådant där kan man inte sätta pris på. Just nu är jag så enormt glad för mina vänner och min familj som står ut med mig. Mellan tårar, stress, press och kärleksdrama står de alltid redo att backa mig. Visst, jag är ovanligt blödig nuförtiden men hela mitt hjärta fylls med tacksamhet och kärlek för dessa människor.

Tänk om jag bara kunde få relationen med Miss M att fungera. Då skulle jag vara ganska oslagbara. När det funkar så blir allt lite jobbigare. Stressen känns värre än det är (och tro mig, den är illa nog), inget når toppen (det finns alltid en känsla av att något fattas) och jag bråkar mycket mer med folk (dålig delegering av känslor). Miss M ringde mig i torsdag och lika mycket som jag älskar henne lika mycket gör hon mig skogstokig. Vi är så fundamentalt olika och jag svär även att jag alltid ska dras till min motsats. Varför gör det enkelt för mig. Jag borde sätta upp en begränsning för utmaningar men vissa går inte att motstå. Jag börjar mer och mer inse att jag känner att jag måste ha Miss M i mitt liv. Och jag tänker inte ge upp.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.