Sex,  Tävling

Ny sexleksaker och tävling!

SinfulOkej. En vecka av sexsnack alltså. Vi skulle ju kunna börja med helgens toalettsex men domarna är inte överens om huruvida det räknas som toalettsex eller inte så jag får återkomma. Istället börjar vi med sexleksaker!

Vuxenleksaker är roliga. Vissa fullständigt knasiga men alla är ju roliga att testa åtminstone en gång. Och jag tror jag har testat det mesta en gång. I bästa fall hittar man en gömd skatt (på mer än ett sätt). Självklart kan man testa själv men jag är nog inte så avancerad utan tycker det är roligast när man är två.

I min leksakslåda för sexakter hittar man (om man mot förmodan skulle hitta den) bland annat dildos, en piska, en penisring, en buttplug, glidmedel och lite andra småsaker. När jag precis hade blivit ihop med exet så bad jag honom åka till en sexbutik med mig. Oj, vad han gillade det. Där plockade vi på oss det mesta. Analpluggen var kanske det mest otippade som faktiskt var skönt och bröstklämmorna var lite otippat mest smärtsamma. En gång lyckades jag sätta fast mig halvnaken med handbojor i sängen och skicka ett kort till exet på jobbet och be honom hjälpa mig komma loss. I efterhand har jag tänkt på det där, jag hade ingen plan B. Det hade kunnat sluta med att jag fick ligga fastbunden i sängen halva dagen. Han kom såklart hem väldigt fort.

Mina leksaker borde slängas. De tillhör ett förflutet och när jag dessutom kollar in dagens sexleksaker känns det som jag har en uråldrig mobil typ. Jag har till exempel kikat lite på We-Vibe produkterna som tar delad glädje och teknologi till en helt ny nivå. Spana in dom här: www.sinful.se/we-vibeSexleksakerna kanske borde bytas ut i samma takt som mobilerna? Jag ska i alla fall införskaffa nya bums. Jag är sjukt nyfiken på sådan där geishakulor som Anastasia hade i Fifty Shades of Grey, typ dessa tänker jag att jag ska klicka hem. Har någon testat? Blir man sådär överkåt som Anastasia? Sedan tänker jag mig nya handbojor också. Självfallet bör även en ny vibrator införskaffas, vad tror ni om denna? Och bara för att det är kul att retas så vill jag ha en fjäder också.

 

Men ska jag ha roligt så ska självklart även ni ha kul! Därför kör jag en tävling tillsammans med sinful.se som har ett fantatiskt utbud av sexleksaker. Ni har nu chansen att vinna “50 Shades of Grey”-produkter till ett värde av 600 kr! Allt ni behöver göra är att skriva en kommentar att ni vill vara med och tävla. Vill ni ha dubbelt så stor chans att vinna så skriv vad ni vill att jag bloggar om denna sexvecka. Jag drar en vinnare på onsdag den 25:e mars klockan 23:00. Ni får självfallet lämna ett anonymt namn men glöm inte att fylla i en korrekt mailadress (den syns inte) så att jag kan skicka vinstkoden som används vid beställning. Vinnaren får själv välja och beställa vilka produkter ur “50 Shades of Grey” kollektionen som hon eller han vill ha. Lycka till!

10 kommentarer

 • happy

  Jag vill vinna för att jag är alldeles för pryd för ens föreslå att besöka en sexshop, och när allt kommer till kritan har jag bara inte riktigt förstått mig på vilken guldgruva sexleksaker kanske är?!

 • Kristine

  Hallo! Dette vil eg vinne 🙂 Og eg dobler mine sjanser med å foreslå at du kan skrive om dine beste tips og fortelle om din mest interessante sexopplevelse 😉

 • Frida

  Hej hej,

  WOW vilken vinst! Det skulle vara jättekul att få överraska pojkvännen med det här, jag vet att även han är nyfiken på att experimentera så han blir nog jätteglad över denna överraskning 😀

  Så vad vill jag läsa mer om på din sida? Jo det skulle vara kul att få läsa mer om vad man ska tänka på när man använder sådana här leksaker. Saker man inte tar upp lika ofta såsom rengöring och garanti.

  Nu håller jag tummarna stenhårt och passar på att önska dig en fortsatt härlig vecka!
  Hälsningar Frida

  • Frida

   Haha det är verkligen sant att det är lätt att läsa in precis vad som helst i något som man läser. Nej det var inte vad tanken var med frågan. Utan ren allmän nyfikenhet. Folk köper leksaker precis som det man kan vinna men är det något speciellt man behöver tänka på för längre hållbarhet eller är det slit och släng material? En del av sakerna är trots allt ganska dyra men det är sånt man aldrig hör något om. Detsamma gäller egentligen rengöring, många kanske tänker tvål & vatten men det kanske krävs mer än så…vad vet jag? Det är sånt som skulle vara intressant att läsa om…sånt man i vanliga fall inte vågar fråga om 😉

 • Johanna

  Hej!

  Haha, dessa prylar är ju verkligen något för mig och min partner. Jag har tappat lusten helt och hållet. Den är gone, gone gone. Ni kan hojta om ni hittar den 🙂

  Jag skulle vilja läsa “statistik” över Sveriges sexande. Hur ofta har vi sex, vilken ställning används mest, vem tar initiativ till sex, hur länge håller man på osv.

  Keep up the good work!

  /Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.