1b8c26780085fd0984cc4c09e0b19b42

Måndag-efter-Super Bowl-huvudvärk är vad jag har. Jag försöker fokusera men tänker mest på en massa småsaker. Då kom jag på hur bra jag är på att tänka på mycket och många samtidigt. Kan alla det? Eller är det ett symptom på en bokstavskombination? Jag är väldigt bra på det men vet inte om det är mest dåligt eller mest bra. Det kan ju lätt bli lite knepigt när man som jag är överbra på att säga vad jag tänker. Är det också en bokstavskombination tro? Om jag fick önska en sak så skulle det vara att tankarna kretsade lite mindre kring vänner och lite mer kring mig. Den där M från i lördags cirkulerar en hel del där upp. Det är typiskt mig. Jag målar upp en bild av en person och sedan överträffar personen den bilden. Då blir jag galet nyfiken. Jag är väldigt nyfiken som person. Nyfiken på allt och alla. Men när jag har fel så blir jag om möjligt ännu mer nyfiken. Och när jag är nyfiken så kan jag inte sluta tänka på det eller den. Vet ni? Jag skulle behöva frigöra lite tid och gå ut och bli kär. Innan någon nu får för sig att jag borde signa upp på en dejtingsida så nej, det är inte aktuellt. Inte för att jag har något emot sidorna eller för att jag inte skulle tycka det var kul. Jag behöver det bara inte. Jag kan lika gärna ragga upp någon i kön på ICA. Men den tid jag har som inte fylld av måsten eller bokade på annat sätt vill jag vara själv. Det skulle säkert vara trevligt att vara kär och en del saker skulle säkert bli lite roligare för man är ju konstant glad men jag blir så intensivt kär att det även dränerar mig på energi. Så jag fortsätter väl tänka på allt och alla. Snart snurrar jag in på vad som egentligen gick så in i helvetes fel med mitt ex. Hur jag kan ha lagt allt bakom mig men han som ju till och med har en liten familj nu inte kan lägga det bakom sig. Och där slutar jag. För de där tankarna är jag inte intresserad av att tänka på.