Sex

Sex och förkylning

Sex Facts

Oklart vad jag har åkt på men något som kom med trötthet och halsont och sådan konstiga muskelförsvagningar som man får när man är förkyld fick jag i alla fall. Så med halsont gick jag super opepp till träningen lyckligt ovetandes om att det inte bara var mitt gamla trygga gäng där. Nej nej, snygg-tränaren och typ en massa unga snygga killar. Jo men visst. Just idag kom jag lite sent och kunde inte heller smyga mig in. Precis vad jag behövde idag, eller inte.

Denna vecka ska vi ju prata om sex. Ni och jag. Eller mest jag i vanlig ordning såvida ni inte engagerar er i kommentarsfältet. Kan vi inte bara tråkigt nog börja sexveckan med att konstatera att sex och förkylningar inte går ihop. Jag har i alla fall noll sexlust när jag är förkyld och jag tror inte jag tänder speciellt mycket på en förkyld (och patetisk som dom ju blir) man. Enligt bilden ska sex dock hjälpa mot nästäppa. Att orgasm hjälper vid huvudvärk kan jag intyga. Själva sexet, nja. Men här gäller det ju att vara taktisk. Att få så mycket som möjligt men att göra så lite som möjligt.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.