Killar

Ett fotbollslag

Min kompis Kris sa häromdagen när vi pratade om “mina män” att när man har ett fotbollslag och någon på avbytarbänken så är det kanske dags att skära ner på dom. Han är ju ganska rolig min kompis men någonstans har en poäng. Det är inte ett elvamannalag men ett femmannalag skulle jag nog kunna få ihop. Det är ju dock bara virtuella flirtar som mest är roliga att ha. Så himla givande är det inte alltid men det är väldigt kul. Vissa är kanske lite mer seriösa än andra men det är långt ifrån alla som jag skulle våga skicka nakenbilder till. Det finns faktiskt bara en som fått helt ocensurerade bilder. Det är den där trygghetsgrejen igen. Telefonsäljaren är min längsta flirt och vi känner varandra ganska så bra även om vi aldrig träffats. Hur som haver, om ni har lika svårt som min bästa kompis att hålla koll på dessa killar så, det här är ju inte klokt men, här kommer en lista. Det låter ju så mycket värre än vad det är. Kan mycket väl vara så att listan försvinner om några minuter.

Telefonsäljaren –  Jag skrev om honom här. Vi har faktiskt inte så mycket kontakt nuförtiden. Med inte så mycket menar jag att vi inte rings varje vardag.  Jag misstänker att det beror på nästa kille i listan. Trots att vi haft kontakt i säkert över två år så har vi aldrig träffats. Telefonsäljaren är som bekant 27 och sambo sedan många år tillbaks. Nu väntar dom sitt tredje barn.

Anton – Vissa kallas faktiskt för sitt namn, Anton är en sådan. Han har aldrig haft ett smeknamn eller kodnamn. Han var kollega med Telefonsäljare. Ibland tror jag att dom har en tävling om vem som får träffa mig först. Anton är den enda avslutsfokuserade killen i min flirtlista. Han är den enda som liksom jag ser lite på sextande som tv-spel, det är inte på riktigt. Han är också den enda som inte skickat en penisbild. Han är även medlem i Svenskarnas parti och ja, vi är, för att uttrycka det milt, inte alltid överens. Han är lite jobbig att diskutera med för han är inte dum och är dessutom väldigt påläst. Det kanske kan tyckas att vi inte borde ha kontakt men jag bemöter inte hat med hat. Jag tror inte på det. Anton är i alla fall 23 och super mycket singel. Han är den enda där smsen och samtalen bara handlar om sex. Vi har nog ungefär noll intresse av varandras liv.

Duschdejten – Det är faktiskt få som vet vad Duschdejten egentligen heter. Inte för att jag skäms över honom och inte vill att någon ska veta vem han är. Tvärtom. För hans skull känns det säkrast att han kallas Duschdejten. Den här flirten är nog slut. Men jag tycker ändå om honom och skulle nog skulle tänka mig skicka flirtiga sms till honom. Han är 40+ men känns och ser mycket yngre ut. Och är nog faktiskt snyggast av dom alla.

Hockeykillen – En kompis bror som inte är så singel. Det är väldigt flirtig stämning. Vi har haft telefonsex men också konstaterat att inget kan eller borde hända igen. Vi är nog båda väldigt flirtiga så det är mest på skoj. Jag tror (hoppas) att ingen av oss menar något med det. Idag ska vi träffas är det tänkt. Hur spännande som helst. Det ska väl tilläggas att jag älskar hockeyspelare. De är min våta dröm.

Hångelkompisen – Alltså, årets klantigaste. Att hångla med sin kompis bara för att se om man kan. Så idiotiskt att jag saknar ord för det. Det har hänt en gång till efter det men nu kommer det inte hända fler gånger. Inte för att jag inte skulle få om jag ville utan för att att hånglet är dåligt och det finns ingen som helst kemi. Vi är ju såpass bra vänner att vi är alldeles för bekväm med varandra.

Josef – En tredje telefonsäljare men den enda där jag faktiskt sa att han lika gärna kunde sno mitt nummer från jobbet istället för att ringa mig under arbetstid. Det blev lite tjatigt att låtsas om som om han skulle sälja något. Då gjorde han så. Denna telefonsäljare är 23 och singel för han blev sårad i sitt förra förhållande som varade ganska många år. Josef började ringa mig för två veckor sedan. Det har varit väldigt oskyldiga samtal och sms tills i helgen när han fylleringde. Men jag är fruktansvärt ointresserad. Det blir inte ens en skriftlig puss.

 

Jag skulle faktiskt aldrig få för mig att ha så här många flirtar som jag träffade. Det är inte min grej. Även om det är många så är de alla olika och betyder olika mycket. Vissa betyder inget alls.  Telefonsäljaren och Duschdejten betyder mest för de är mer än flirtar. De är vänner. Det är inte heller så att jag sextar med alla samtidigt. Nej nej. Långt ifrån. Inte heller är det samma typ av meddelanden som skickas eller samma känsla som finns. Det varierar mycket. Såklart.

0

En kommentar

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.