Vänner,  Vardagen

Som när man var liten

IMG_2177

Ni vet när man var lite, då lekte man ju med samma kompisar dag in och dag ut utan att tröttna. Det funkar ju inte nu när man är äldre. Man vill ju skjuta dom allra flesta vänner efter ett tag och speciellt efter mer än en dag. Om det inte är en pojkvän/flickvän. Jag har ju fantastiskt tur som har Miss Sunshine, hon har tur som har mig och vi är båda väldigt lyckliga över att ha varandra. Låter vi kära? Det är vi inte, vi är mer särbos med delad ekonomi. Eller vänner så som man var när man var liten. Sedan vi började hänga i februari så har det inte gått en endaste dag utan att vi pratats vid. Vi hänger betydligt mer än man ska kunna göra och ja, det finns dom som misstänker att vi är ett par. Det är kul tycker vi. Vi brukar hänga helt villkorslöst men vi uppskattar ändå sällskapet. Vi skickar små kärleksförklaringar ibland, för att det är viktigt för oss båda att vi inte tar vår vänskap föregivet. Haha, det låter ju till och med som vi är ett par men tro mig. Det skulle vara ett väldigt tråkigt förhållande rent fysiskt.

Nu hamnade jag på sidovägar känner jag. Egentligen ville jag mest upplysa er om att jag hängt med just henne ikväll. Vi har bollat det-funkar-inte-sms och upphängning av tavlor samt bakat och försökt förstå oss på män. Jag försöker få henne att börja blogga. Hon skulle kunna bjuda på så många galna husmorstips. Vi har även ätit mycket av det vi bakade. Särbokilon kanske det kallas?

Har jag berättat att vi hade en liten vänskapskris? Det var ju klantigt av oss men vi missade helt enkelt att kommunicera. Det slutade med att hon trodde jag ville dumpa henne och jag trodde hon ville dumpa mig. Jag är inte en speciallist på att vara omständig så jag frågade till slut om det var som så att vi skulle göra slut men då var det bara lite brist på kommunikation som ställt till det. Då pratade vi om det och bestämde oss för att nästa gång någon känner så så ska vi lyfta frågan lite tidigare. Vi har även pratat om vad som händer när en av oss träffar någon och blir kär. Vad som kanske händer med vår vänskap och vad vi inte vill ska hända. Så, i mångt och mycket behandlar vi vänskapen som en kärleksrelation men jag tror faktiskt det är väldigt sunt. Djupare vänskaper känns väldigt bra i min ålder om jag får lov att säga det.

 

Om ni undrar vad bilden har med vännen att göra så har vi både en svaghet för surdegsbröd. Just dessa baguetter kommer från det underbara lilla bageriet Ducoin. Olivbrödet och lökbaguetterna: oh la la!

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.