Killar

Från stång till dusch

Jag tar en rast ifrån uppackande av mina saker (kläder och skor minus en fin märkesklocka, pärlhalsband och märkesväskor). Sakerna kom igår och bars in i en hiss utan mitt ex och hans kompis. Mitt önskemål om att inga ytligare personer skulle blandas in respekterades således inte. När allt var inne frågade jag om de var en paketlösning, det sa dom att dom var, jag sa att jag inte ville ha kompisen i lägenheten och då gick dom. Jag fick bära in massa lådor, någon byrå och lite säckar helt själv. Det blev helt övermäktigt och panikångestattacken var ett faktum. Men då gjorde jag  vad jag gör bäst. Städade och organiserande. Idag kändes det bättre förutom att mina ögon svider. Det kändes bättre till dess att jag fick något slags försök till ett juridisk dokument skickat till mig från M. Då kände jag mig mest hotad och smått provocerad. Så då utövade jag en av mina specialgrenar som jag är överlägsen i nämligen att flirta. Allra bäst går det när jag inte ens vet om att jag gör det. Som med denna snubbe. Alltså han är så gott som gift och har barn, då tänker jag att han är ointresserad medan jag fick lära mig idag att bara det är en anledning att vara intresserad. Det är ett fullständigt mysterium för mig hur det gick från att jag bad om hjälp att montera en gardinstång till att han vill ha sex i duschen. Jag är på riktigt förvirrad. Nu tror jag förvisso att det är mest snack för man ska ha väldigt klart för sig att det är väldigt stor skillnad på att fantisera om att vara otrogen till att faktiskt vara det. Men nu är jag så trött att jag kollapsar och måste sova. Vill ändå klargöra att jag på inget sätt går på upptagna män. Jag går inte på någon. Visst, saker händer för jag vill men inte för att jag nödvändigtvis gör allt förarbete. Jag har varit någons älskarinna (jösses vilket förlegat ord) en gång. Det vill jag inte göra om.

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.