Mode,  Smycken

Önskelista – del 1

Min födelsedag är på ingång. Jag önskar mig egentligen inget. Eller kanske ett snällt ex (M, det skulle vara den billigaste presenten någonsin). Utöver det så skulle jag kanske vilja ha en tidsmaskin, en universitetsplats, ett toppjobb och så vill jag att ingen någonsin ska behöva gå igenom vad jag gått igenom det här året. Bortsett från det önskar jag mig inget. Det kom dock en önskan om önskelista. Så jag ger er tre. Tre gånger tre av materiell lycka.

Stor väska från Primark.
Stor väska från Primark.
Armband från H&M
Armband från H&M
Skor från Primark i storlek 5 (38).
Skor från Primark i storlek 5 (38).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.