Girlytalk

Främlingar

Min kloka bloggkompis Alex är någon som har kommit att vara en del av mitt liv. En uppskattad del. Hon är tuff och ärlig. Egenskaper jag uppskattar. Hon frågar jobbiga frågor och ibland förstår hon precis och ibland förstår hon inte alls men accepterar att vi tycker olika. Det är ganska osvenskt. Många svenskar jag mött är väldigt angelägna om att placera människor i fack. Jag platsar sällan i ett specifikt fack. För Alex är det helt okej. Mycket kanske tack vare att hon vet precis vilket fack jag tillhör.

Vi har aldrig träffats hon och jag ändå vet hon saker om mig som många av mina närmaste vänner inte vet. Det är ju så galet befriande att bara kunna berätta allt för en främling. Någon utan koppling till ens liv. Häromdagen fick hon i och för sig numret till min kanske i särklass bästa kompis just nu men Alex vet inget som han inte vet så jag är lugn. Hon dömer inte men är också uppriktigt med sin åsikt. Hur ont det än är att höra så säger hon saker som mitt förnuft instämmer med till fullo. Och ni vet, ibland behöver man bara höra det från någon annan.

Det är så härligt det är med människor och teknologi. Hur man kan hitta likasinnade i sina kompisars kompisar eller hitta någon som förstår via bloggar. Jag är tacksam för att våra vägar har möts. Jag är glad att hon bloggar precis brevid mig så att vägen till henne inte är så lång.

Idag har hon skrivit så klokt om hälsostressen. Hoppa över till henne och läs!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.