Vardagen

Cricket

20140305-233453.jpg

Det är samma sak ikväll igen. Jag är orkeslös, nedstämd och har svårt att känna någon lycka. Min kompis tycker jag ska blogga om cricket. Det tycker han bara för att jävlas. Dock jävlas på ett snällt sätt. Jag brukade älska att kolla på fotboll och hockey men nuförtiden tycker jag mest det påminner om honom. Lagom till Superbowl lärde jag mig därför reglerna i amerikansk fotboll och hur det fungerar. Det är en sport som jag inte förknippar med honom. NFL säsongen tog ju dock slut efter Superbowl matchen. Så nu tycker Kristofer att cricket är något jag borde sätta mig in i men alltså, det är ju cricket. Jag tror det kan vara världens segaste sport. Jag kan ha fel. Så hur är det, är cricket underhållning?

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.