Om mig

Hej!

Jag är en levnadsglad, reseälskande kvinna med mycket känslor och enormt tålamod. Jag har levt livet till fullo och har hittills gift mig, skilt mig, älskat passionerat och sårats rejält.

Jag har det senaste året beslutat mig för att försöka bli gravid själv och efter två försök varav ett resulterade i missfall valt att pausa. I juni träffade jag den man som får mitt hjärta att fyllas av kärlek, stabilitet och värme. Mycket tyder på att M är mannen i mitt liv.

Kanske jobbar jag lite för mycket, eller för intensivt, i perioder – men det är sådan jag är. Dålig på att göra saker halvdant. Är oftast glad, energisk och har tusen saker för mig – eller ingenting. Mår bra av jämna doser vänner, egentid, träning, soffhäng, god mat, skog, hav och stad. Älskar att resa och hoppas kunna tipsa lite om mina favoritställen världen över.

Sen älskar jag att dela recept jag kommit över som förtjänar att delas. Mat ska vara enkelt och gott! Ytterligare en passion är att resa, att uppleva nya miljöer, kulturer och smaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.