Tips

Saker jag…

…lyssnar på. Katarina Wennstams nya pod Wennstams Vrede. En pod serie där våldsutsatta kvinnor får tala till punkt. Deras historia berättas och Katarina lyfter vad som gjorts bra av de inblandade poliserna, målsägandebiträdena, åklagarna osv. Fyra avsnitt ute nu, en jobbig men väldigt viktig lyssning!

…glädjs åt. Min nya bil som jag hämtade ut igår. En ny Volvo XC40, den här gången skimrande vit. Är rätt säker på att jag kommer få besöka tvätthallarna mer frekvent de kommande två åren, men den luktar nybil och är rolig att köra. Sen att bilen jag lämnade ifrån mig fick högsta betyg är jag bara glad åt, den har jag ju älskat i snart tre år.

njuter av. Höstsolen som spred sitt bleka ljus idag, men innan den försvann ner i havet hann jag ut på en lång promenad med solen i ansiktet och en vän och kollega som sällskap. Jobb och friskvård på samma gång!

njuter lite extra av att jag ska hem till M på middag om en timma. Hamburgare, ett glas röd vin och filmkväll känns alldeles lagom ambitiöst! Imorgon laddar jag för ett kort Click&Collect IKEA besök och en sväng i motionsspåret – för nu är jag uppe i 6km rundor utan smärtande fot!

…tittar på. Kevin Costners moderna westerndrama Yellowstone. Komplexa karaktärer, gripande historier, helt oemotståndligt vackra miljöer och duktiga skådespelare!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.