livet

November…

Det är bara den tredje dagen i november men jag är redan trött på månaden! Om november vore en känsla skulle den närmast beskrivas som bakis med en dagslång vilja att få vakna upp nästa dag (månad). Om november vore ett väder så är den +3 grader, jämngrått och stormvindar. Blanda gärna in störtskurar precis när du kliver ut genom dörren. Och vore november en maträtt skulle det serveras pölsa och kokt potatis, men du skulle sakna rödbetorna.

November är svenska västkustens värsta period och den har bara börjat, vi är tre dagar in i månaden och jag dippade rejält igår. Det allra mesta som planerats in för att ge lite ljus och livsglädje har nu suddats ur kalendern. Så jag tänkte be om ER hjälp att hålla livsgädjen uppe – vad gör ni för att ha något att se fram emot??

4 kommentarer

 • Alex

  Tycker också det är deppigt nu men:

  Följer en serie som kommer en gång k veckan så jag int ekan se allt “på en gång”.

  Beställt nytt handarbete till mig. Ska bara bestämma vart jag ska börja.

  Promenera med en vän på en bestämd tid, passar på medan vi fortfarande får gå ut.

  Läsa lättsamma böcker.

  Prata på FaceTime med vänner.

  Drömma om saker. Typ resor, vin, sol och intervallträning.

 • Natalia

  Alex tips är bra! Håller med om att hitta något nytt intresse att gotta ner sig i. Testa avslappnade yoga för att hitta lite frivilligt lugn. Och istället för att avboka planer så ändra till digitalt. Med lite planering så kan man ju skicka recept eller att alla beställer från samma restaurang, göra samma drinkar, ha samma playlist, klädkod osv. Man får vara lite kreativ bara. Sist men inte minst, börja julmyset extra tidigt.

 • happy

  Tack för tips!
  Jag är ju lite fascist kopplat till jul, det myset börjar i samband med advent… annars tröttnar jag på det.
  Får kanske inte säga det, men jag är SÅ JÄVLA TRÖTT på digitala event.
  Misströstar lite och kommer igen. Jag lovar.

 • happy

  Saker jag gjort för att peppa mig lite
  – klickat hem lite stickade klänningar
  – bakat en äppelpaj
  – tagit en promenad i höstsolen
  – deppat ihop och ätit comfort food

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.