livet

Vecka 45

Jag hoppas vekorna som kommer rullar på snabbt, min del av Sverige har återgått till ett inte så bra läge med COViD19 och smittspridning. Det betyder att det utfärdats starka rekommendationer att inte jobba från kontoret de kommande 3 veckorna, man har stängt kommunala simhallar för vuxna och man uppmanar så klart alla att hålla sig hemma så mycket det är möjligt.

För min del betyder det att jag ombokat avtackningsluncher och kompismiddagar, jag undviker gymmet under de mest intensiva timmarna när gymnasiekidsen invaderar efter skolan och jag försöker visa ytterligare respekt när jag är ute och rör mig, genom att hålla avstånd till de jag möter eller går förbi.

Jag börjar veckan med en massa härlig energi från en helg som verkligen laddat batterierna, det känns som att det kan behövas nu med anledning av pandemiläget och social distansiering.

Veckan som kommer då, ja den känns som november i övrigt. Ljuspunkterna ligger till största del i träningen. Förhoppningsvis ska de inte storma mer under resten av veckan så att det går att springa utomhus, sen hoppas jag kunna besöka gymmet och ett spinningpass. Utöver det händer det nog ingenting alls, känns faktiskt riktigt, riktigt tråkigt. Hoppas dock att vi vågar behålla lördagens 40årsfirande för K, behöver lite skratt och glamour i slutet av veckan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.