Diverse

Saker jag tänker på…

1. Hur otroligt låg nivå det blivit i debatten i presidentvalet i USA. i nästa och sista TV sända debatten ska microfonernastöngas av växelvis för att kandidaterna ska få tala till punkt. 78 gånger avbröt Trump Biden i förra debatten, och 25 gånger hände det omvända. Hallå, sandlådenivå!

2. Pandemin omgång två. Italien är illa däran igen, Belgien har höga nivåer av smittade och Irland stänger ner. Länder som har haft munskyddstvång i offentligheten. Är vi i Europa så dåliga på att användamunskydd eller bromsar det inte smittan? Eller sätter man förstor tilltro till dem?

3. Får vi en vit vinter i år? Visst hade det varit underbart med en kall och snöig vinter? Skippa slask, varannandagsväder och isgator? Bullerbyvinter med snö på träden och krispiga kalla skiddagar!

4. Vaddar medlemmar för förväntningar på styrelser i Bostadsrättsföreningar? Vi har skalat upp vårt bredband och en medlem håller oss ansvariga för att hennes trådlösa hörlurar inte fungerar efter bytet… skriver långa Mail där hon klagar trots att både vi och leverantören förklarat att hon får vända sig till leverantören av hörlurarna.

5. Varför blir man så mätt av köttbullar och potatismos? Är det moset som gör det? Liksom lägger sig som ett tjockt tungt moln i magen? Känner mig gravid med en potatismosbebis efter lunchen.

6. Är det snart jul? Är det dags att boka in den årliga pepparkaksbonanzan med ett nytt tjejgäng i år, eftersom pandemi och stängda gränser sätter stopp för reunion av teamet som samlats de två sista åren?

7. Varför pratar tjejer och killar så olika i telefon? Tjejer kan prata i en oändlighet, killar är mer rakt på sak, ärende och sen hejdå. Kort, rappt och effektivt. Eller är det inte en fråga om kön utan en fråga om personlighet?

0

En kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.