livet

God morgon

Jag är verkligen inte aktiv här just nu, mitt behov av att skriva är inte så stort. Ämnen att skriva om är mindre än någonsin för det känns som att livet bara tuffar på i ett ljummet, grått moln. Det är inte det att jag är deprimerad eller ens nere – det är bara det att vardagen flyter ihop när jag jobbar hemma. När de stora samtalen uteblir, när de nya intrycken och utmaningarna är på paus då domnar min energinivå och med det behovet av att bubbla.

Jag tycker att dagarna, veckorna och månaderna sen mars bara har flutit ihop till en stor sörja. Det finns ljus- och höjdpunkter så klart under tiden som gått under den här pandemin men i stort känns det som ett förlorat halvår.

När man är som jag, en person som laddar energi genom sociala möten blir det tufft att spendera så mycket tid i online möten och när det sociala livet fortsatt lör en anorektisk tillvaro. Jag behöver resor, nya miljöer och upplevelser, jag behöver sociala mötesplatser och utmaningar för att blomstra och må bra.

Hur hanterar ni den fortsatta sociala distansen? Mår ni bra där ute?

0

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.