Bästa vänner,  Bonusfamilj

Önskelista

Jag fyller år på söndag, året som gått har varit ett omtumlande, förändringsstarkt år och innehållsrikt år. Det jag satte mig ut att göra för ett år sedan har jag gjort och även om resultaten inte blev som jag önskade så ångrar jag inte ett beslut eller något av det jag gjort.

Med en födelsedag snabbt på intågande behöver man fundera på en önskelista och hur man vill fira sin födelsedag— jag är avundsjuk på Natalia som oftast har tydliga önskemål och visioner om hur hon vill bli firad (även om i år blev ett undantag pga situationen). Först ut min korta och enkla önskelista…

Med en höst som fortsätter från hemmakontoret önskar jag mig sköna loungekläder, i mjuka färger och material. Typ det här setet från H&M

Loungewear eller träningskläder från H&M

Sen har jag gått och förälskat mig i detta halsband som syns runt många influencers halsar senaste månaderna.

Halsband Ester från Tilda Lou

Kanske en snygg handväska som komplement

Slutligen skulle jag verkligen kunna tänka mig ett Spa-besök i present. En eftermiddag eller kväll med rätt sällskap och en chans att bara hämta andan och ladda upp. Varför inte Ästad Vingård som alternativ till Falkenbergs Havsbad som jag blev förälskad i under mitt första besök där i augusti? Ser riktigt hur jag vill sjunka ner i de varma baden och titta på höstrusket utanför fönstrena.

Ästad Vingård

Hur ska jag fira då? Jag kör på tredagarsfirande först en middag med bubbel tillsammans med tjejerna på fredag och en födelsedagsmiddag tillsammans med bonusfamiljen på lördag. Söndag, som är min egentliga födelsedag, hoppas jag bara göra saker jag vill. Kanske baka en födelsedagstårta, äta en god frukost, bli bortskämd med pussar och kärlek. Vet inte om jag behöver så mycket mer, en soffa en varmfilt och en bra bok i rätt miljö.

0

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.