Lista

Höst = nystart!

Som jag skrev i förra veckan innebär hösten ofta en nystart, jag är laddad och har funderat lite på mål med hösten. Jag kommer fortsätta jobba hemifrån och bara fyra dagar i veckan fram till sista november så för att mina fredagar inte bara ska försvinna upp i tomma intet så känner jag att lite mål är på sin plats! Jag har satt mål för olika delar av livet, fysiskt välmående, relationer och jobb. Och nej, mina mål är inte SMARTA – de är mjuka och utvärderingen kommer att vara lika mjuk. Jag ser listan lite mer som påminnelser om vad jag behöver vara observant på…

  • Rehaba min fot så att jag kan återgå till min löpträning, tills dess ska jag två gånger i veckan hitta alternativ konditionsträning typ spinning.
  • Ge utrymme för mina vänner! Jag är medveten om hur lätt jag har att försvinna in i nya relationer, hur jag lätt absorberas och gör mig själv tillgänglig till min nya pojkvän och med det försvinner från vänskapsarenan. Jag ska med omsorg välja ut vänner jag vill lägga min tid på och investera där. Kompisar kommer få stryka på foten, de kommer få mindre uppmärksamhet och tid.
  • Medvetenhet i att bygga relationen till M på ett hållbart sätt. Inte vara för tillgänglig, för snäll, för inställsam och anpassningsbar. Jag behöver också jobba på att ta emot hjälp, omtänksamhet och snällhet – vara lite mindre “kan själv”. Bygga ett hållbart vi tillsammans med M.
  • Bevara balansen. Balansen mellan jobb/fritid, jag/vänner/pojkvän, träning/vila. Här känner jag nu att balansen mellan extern stimulans och egen tid kommer vara svårast med tanke på att jag även under hösten kommer tillbringa väldigt mycket tid i mitt hemma kontor.

Vad har ni för mål med hösten? Har ni förslag på mål jag borde inkludera som jag inte har med?

0

2 kommentarer

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.