Diverse

Första tecken på höst!

Så kom den, visst hade den knackat på och gjort oss påminda om att sommaren 2020 var på väg att nå sitt slut men den kom lite väl abrupt tycker jag. I morse var den bara här med regnet, mörkret och kylan. Hösten. Funderade lite på om jag var redo för den eller om den kom för snabbt? Sommaren har varit så underlig, men välfylld och i maj kunde jag inte ens drömma om att jag skulle sitta här i slutet av augusti och se tillbaks på en sådan sommar.

Så är det dags att sätta lite mål för hösten nu kanske… jag är inte helt redo att dela dem än, men jag har börjat formulera dem. För mig är höstkänsla tända ljus, mörka kvällspromenader i regn, en värmande kopp te, långa skumbad med ett glas röd vin, färgglada höstlöv som stormar i vinden. Tjocka stickade tröjor och kalla tår under täcket, baka kanelbullar och soppor. Soppor och grytor är höstmaten framför allt!

Hur redo är ni för höst? Jag misstänker att Natalias svar är mycket, jag vet att hon älskar hösten!

0

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.