Kärlek,  livet

Livet och kärleken

Vad händer i kärlekslivet ni kanske undrar? Jo tack det går helt fantastiskt bra. Vi hänger massor, vi är i den där perioden när man bara vill sluka varandra. När det egentligen inte finns någonting annat man vill göra än vara med varandra.

Det här ❤️

Här är det tur att M jobbar, annars hade jag helt och hållet tillåtit mig att slukas av honom! Det har varit barnfrivecka vilket inneburit att den tiden som han inte jobbat eller tränat har vi tillbringat tillsammans. Under vår första ”på stan dejt” igår pratade vi om hur vi just nu bara är patetiskt sammansvetsade. Han förvarnade att han inte alltid kommer kunna ge mig så här mycket uppmärksamhet och tid (surprise!) men att han njuter av sin Happy period, men det kommer att komma en Iron Man, Triathlon och Vätternrundan period också. Så skönt att redan nu kunna prata med varandra om det, för visst sjutton är vi just nu i en bubbla! Varannan mening jag säger innehåller hans namn eller en referens till honom, fullt medveten om att det är så har jag ändå svårt att sluta.

Så tidigt imorse sa jag hejdå och åkte hem för idag börjar barnvecka. Imorgon sticker jag till en kustpärla och festar loss och sen på söndag ska jag introduceras till barnen! Jag har hunnit säga hej till dottern när hon var förbi i måndags och hämtade kläder till en resa med mamma. Otroligt söt, blyg och besvärad men nyfiken. Ser så mycket fram emot att lära känna henne och hennes storebror!

0

3 kommentarer

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.