Grubblerier

Sommardepp

Sommardeppen eller sommardippen, kalla den vad den vill men nu är den här. Ett resultat av mina förväntningar och förhoppningar. Ett resultat gråa och regniga dagar, av att de bara sveper förbi och jag känner som att njuter försvinner. Vad hände med sommaren?

Jag har så mycket att njuta av och glädjas åt men igår kväll och kanske framför allt idag känner jag mig lite deppig och tom. En och en halv vecka kvar av semestern, sen mjukstartar jag jobbet hemifrån. Två dagar, för sen har jag tagit extra semesterdagar för att hänga med M som då har semester utan barn. Så lyxigt!

Jag sneglar på resor till sol och värme och hör hur mina inte röster för en högljudd diskussion och det vanvettiga i att göra onödiga resor nu när pandemin verkar köra en andra våg över medelhavsländerna.

Nej, nu ska jag ta tag i det här. Jag börjar med en joggingtur, sen blir det bad och en bok i soffan. Sen ska jag laga god mat ikväll och bjuda M på, ytterfilé med gratäng och kantareller! Jag ska njuta och vara så tacksam för att ha hittat M och det vi tillsammans bygger upp. Nu gaskar jag upp mig lite här, dags att vända humöret!

0

2 kommentarer

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.