livet,  Semester

Livstecken från semestern

Efter vandring på fjäll och till skogs följde en lång hemresa. Varför är det oftast så? Att hemresan känns så mycket längre än ditresan? Oavsett, hem kom jag och nästan omedelbart efter att Hagelqvist in igenom dörren fick jag sällskap. M kom direkt från jobbet och oj vad det är härligt att hänga med honom, hjärtat liksom skuttar till i bröstet och jag blir alldeles varm och glad. M fick hjälpa mig att lyfta in den nya badrumsdörren som levererats medan jag varit på utflykt, de andra två innerdörrarna är inte massiva så de hade jag fixat själv.

Resterande del av torsdagen tillbringades nära, nära. Mysigare och mer fysisk man har jag aldrig stött på. Det finns mycket jag verkligen tycker om men om jag ska sträcka mig till att nämna två så är det hans genuina sätt att visa och berätta hur mycket han tycker om mig och hur glad han är över att ha träffat mig. Det gör mig så trygg och stabil, jag känner mig hemma, invaggad i en härlig trygghet.

Eftersom M jobbar ringde larmet tidigt i fredagsmorse och efter frukost och han stack till jobbet gjorde jag mig i ordning för gymmet. Vid tiotiden plockade jag upp K och vi for norrut, mot kusten och tjejkväll i Smögen!

0

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.