Date,  Tinder

Fullmåne?

Jag vet inte vad det var i helgen, men någon sorts förbannelse eller magi måste det ha varit i luften. Min kompis N hade under fredagen två gamla ragg som kontaktade henne och ville träffas… vi skrattade gott åt att män ofta är sega och att de på något sätt alltid återkommer.

Ni vet ju redan att jag var ute och promenerade och pratade med Mr T, men utöver det så trillade det in ett sms från J (den första Tinder dejten) igår medan jag var ute och sprang. Han har ju lekt gubben i lådan förut och nu igen, han har svårt att släppa det som han upplevde som grymt sextande och sex. Jag svarade att sexet varit grymt, men hans nonchalanta beteende efter det var extremt osexigt. Så efter en ursäkt kom så frågan, “Vill du ses igen?”. Väldigt modigt, men vad är det med män!? Jag svarade nej, inte nu jag träffar någon men lovade att återkomma om jag situationen ändrades.

Sen i natt, när jag inte kunde sova så kom ett meddelande från den andra Tinder dejten. Vi messade lite harmlöst innan jag försökte somna, jag vet inte vad det var med atmosfären i helgen men visst sjutton var det humor att tre av mina gamla dejter/strul/killar hörde av sig SAMMA helg?

0

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.